Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Étterem tycoon képes leírás - Tycoon játékok.tlap.hu
részletek »

Étterem tycoon - Tycoon játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Étterem tycoon
Keresés
Találatok száma - 7 db
Beer tycoon

Beer tycoon

A játék természetesen az össze eddigi Tycoon játék alapjaira épül, azaz fel kell építeni egy rendszert és menedzselni azt. A környezet itt egy kicsit talán extrémebb, hiszen nem vonatozásról vagy városépítésről van szó, hanem egy sörfőzdéről, amiben -valljuk be őszintén - nem sokan próbáltuk ki még magunkat. Végül is nem halott az ügy, mivel volt már Pizza Tycoon is, az is bejött nekik, akkor sörrel miért ne működne? Nos sörrel minden működik, sőt talán olajozottabban, mint anélkül. Az üzletet három európai ország valamelyikében kell majd beindítanunk: az Egyesült Királyság, Belgium vagy Németország vár minket. A fő stratégia az lesz, hogy az egyedi receptek alapján gyártsunk/főzzünk egy isteni sört, ebből megfelelő marketinggel csináljunk egy piacvezető márkát és ellássuk az adott ország igényeit. Megközelítőleg 50 különböző összetevőből választhatjuk ki a hozzávalókat az egyedi italunkhoz.

Burger tycoon

Burger tycoon

Nem könnyű egy hamburgeres üzletlánc irányítása. Neked sikerülni fog? Találd ki a megjelenést az üzletednek, a különleges hamburgerekt, egyedi design...különleges összetevők...alakítsd ki a saját stratégiádat és nézd meg mi történik!

Coffee tycoon - legyen saját kávézód

Coffee tycoon - legyen saját kávézód

Építsd fel saját kávézódat, adj egyedi nevet neki, válaszd ki a legmegfelelőbb logot az üzletedhez és azt a várost ahol megakarod nyitni. Lehetnek munkatársaid, készíthetsz egyedi menüt, fejlesztheted a berendezést és az egész kávézót.

Lemonade tycoon

Lemonade tycoon

Építsd fel a saját 'citrom birodalmadat', kezd el egy eszerű standdal egy recepttel és legyél Te a legnagyobb limonádé király ebben az üzletben. Minél több egyedi recepttel rendelkezel annál több vásárlód lesz és gyorsabban tudsz terjeszkedni! Miért hagynád ki ezt a lehetőséget, már több millióan játszák!

Limonade tycoon 2.

Limonade tycoon 2.

Megérkezett a Limonade 2.! Az egyszerű limonádé árusítás már a múlté! Itt az idő hogy letarold New York utcáit - Bronxtól a Time Squer-ig - és létrehozd saját birodalmadat! Ez a program sokkal jobban tagolt mint az előző, több lehetőség van hogy pénzt csinálj! Több mint 19 helyszínen lehet egyszerre standod, minden segítséget megkapsz hogy elérd a Limonádé Király címet! Mire vársz még?

Pizza tycoon

Pizza tycoon

Szereted a pizzat? Gondoltál már rá, mi lenne ha saját pizzariát nyitnál? Itt a lehetősgé hogy kipróbáld magad! Nyiss egy pizzázót, legyél te a manager, találj ki egyedi pizzákat, különleges összetevőkkel, több mint 30 európai és amerikai városok közül válogathatsz.

Restaurant tycoon válogatás

Restaurant tycoon válogatás

A legjobb és legnépszerűbb étterem tycoon- válogatásokat találod ezen az oldalon. 17 különböző játék közül válogathatsz! Ingyenes játékok! Tervezz, építsd, főzzél, süssél, manageld az éttermedet, kávézódat!

Tuti menü