Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes letöltés képes leírás - Tycoon játékok.tlap.hu
részletek »

Ingyenes letöltés - Tycoon játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Ingyenes letöltés
Keresés
Találatok száma - 9 db
Fashion tycoon

Fashion tycoon

Egy nagyon érdekes üzleti stratégiai játék. Megtervezed, létrehozod a saját divatcégedet, kialakítod a megjelenését, munkatársakat veszel fel, a konkurenciát letörlöd a színről, modelleket és ügynököket alkalmazol. Divatbemutatókat kell szervezned, új kollekciókat létrehozni. Több mint 30 küldetést kell teljesítened és rengeteg új lehetőség vár rád.

Fish tycoon

Fish tycoon

Fajta gyönyörű és egzotikus hal ebben az egyedülálló akvárium-SIM rejtvényfejtő. Ezek a halak és a halak, mint a valódi, akkor ügyelni kell a számukra. A takarmány őket, gyógyítani őket, ha kap a beteg, és sok csecsemőnek! A játék fut igazi valós időben: új meglepetésekkel minden alkalommal ellenőrizze újra a játékot. Vásárlás eszközök, dísztárgyak és különleges vegyi anyagok a virtuális tank. Több mint 400 különböző halfajok felfedezni!

Klasszikus Railroad Tycoon - ingyen

Klasszikus Railroad Tycoon - ingyen

A Railroad Tycoon franchise immár a 3. részénél tart, de azok számára, akiknek túl 'matekos' a játék, Sid Meier és csapata nemrég elkészített egy könnyebb, kevésbé mély játékot, Railroads! néven. Remek kis stuff, ajánlom mindenki figyelmébe, bár sajnálatos módon jó bár bug és csúf optimalizálatlanság került bele. Talán ezért is döntött úgy a kiadó 2K Games, hogy az eredeti játékot ingyen letölthetővé teszi, hogy mindenkit 'megcsaphasson a mozdony füstje', és a mai fiatalok is megismerjék ezt a legendás címet.

Locomotion Shareware

Locomotion Shareware

Licensz: Shareware program (próba verzió, beépített korlátokkal) A Tycoon / Simcity -stílusú Atari játékban a közlekedés kiépítése, fejlesztése és karbantartása a feladatunk. Mindenre van lehetőségünk ami közlekedéssel kapcsolatba hozható, a hajózást kivéve megtalálható a játékban a vasút, repülés és a közúti forgalom szabályozásának a lehetősége.

Open TTD Full

Open TTD Full

A Romániában közlekedő közúti járműveket lemodellező szett, újabb taggal bővült, a TV 1 városi és távolsági busszal. Igen, jól olvastátok, TV. Ez egy régi román busz márka, és nem egy telekomunikációs eszköz.Minden amit TTD-ről tudni akartál, de nem találtad meg máshol.

Pizza tycoon - az újszerű ötlet

Pizza tycoon - az újszerű ötlet

Sokan emlékezhetnek még a Railroad Tycoonra és a Transport Tycoonra, két nagyszerű játékra, amik elhíresítették nevük közös második tagját, a Tycoon szót. Aztán jött a Pizza Tycoon, ami már kevésbé volt kiemelkedő, inkább átlagos. Magának tudhatott azonban valamit, és ez az újszerű ötlet. Pizzás étteremhálózatot kellett ugyanis menedzselni benne, amit azelőtt legjobb tudomásom szerint senki sem valósított meg.

Pizza tycoon 2. - letöltés

Pizza tycoon 2. - letöltés

Az egyik legsikeresebb tycoon játékot letöltheted a kiegészítőkkel együtt erről a weboldalról. Folyamatosan frissítik az oldalt, ezért új receptek, új összetevők, játékoskaraktereket találsz az oldalon. Látogasd meg mindennap!

Prison Tycoon Shareware

Prison Tycoon Shareware

Építsünk börtönt. A stratégiai Tycoon-sorozat tagjaként a Prison Tycoonban egy börtönt kell felépítenünk, majd az egység mindennapi éltét irányítanunk. Építmények mellett különféle extra lehetőségeket biztosítanunk a rabok számára miközben a pénzügyek mellett ügyelnünk kell arra is, hogy ne törjön ki lázadás.

ZooMumba tycoon

ZooMumba tycoon

Először is vásárolj a kereskedésben különböző kifutókat, amelyeket elhelyezhetsz a területen.Az egyelőre még üres területre kattintva választhatod ki, hogy milyen állatot szeretnél oda betelepíteni. Figyelj arra, hogy hímet vagy nőstényt vásárolsz-e. Ha mindkettőt megszerezted, akkor akár tenyésztheted is őket! A látogatók csak úgy érhetik el a különböző kifutókat és üzleteket, ha azokat utak kötik össze. Az eleségeknél vásárolhatod meg mindazt, amivel az állataid jól megtömhetik a pocakjukat. A 2. szinttől kezdve különböző épületeket is megvásárolhatsz, amelyekkel még vonzóbbá teheted az állatkertedet, ráadásul még rendszeresen PetPenny bevételt is biztosítanak.

Tuti menü