Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tycoon játékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: DTG - Lemonade [2. oldal]
részletek »

Tycoon játékok képes leírás: DTG - Lemonade [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
DTG

DTG

Különböző játékok leírásai, segédletek, ötletek, fórumlehetőségek más játékosokkal, taktikacserék, fejlesztések. Ha van ötleted akkor írd meg az adminnak és feldobja ötletként és talán megvalósul, tervezz, szervezz és írj.

Elitgamer

Elitgamer

New York városában elszabadul a Pokol, amikor idegen létformák támadnak az addig békés városra. A nagyvilág egy hősért kiállt, a hős neve pedig nem más, mint Próféta. A Crysis 3 történetében a Földet ismét megszállják az idegenek, ám a nagyvilág helyett figyelmünk csak egyetlen városra, a szabadon bejárható New Yorkra irányul, amelyet a vezetők az űrlények ellen egy mesterséges pajzzsal vettek körül. Az akció azonban olyan szerencsétlenül sült el, hogy a kupola alatt egy kisebb hadseregnyi ellenséges létforma maradt, akik diktatórikus formában uralkodnak a lakosság felett. A város egy hősért kiállt, a hős pedig a mi irányításunk alatt, Próféta képében érkezik, aki az előző részekben már bizonyította rátermettségét még a legvakmerőbb feladatok esetében is.

Fashion tycoon

Fashion tycoon

Egy nagyon érdekes üzleti stratégiai játék. Megtervezed, létrehozod a saját divatcégedet, kialakítod a megjelenését, munkatársakat veszel fel, a konkurenciát letörlöd a színről, modelleket és ügynököket alkalmazol. Divatbemutatókat kell szervezned, új kollekciókat létrehozni. Több mint 30 küldetést kell teljesítened és rengeteg új lehetőség vár rád.

Fish tycoon

Fish tycoon

Fajta gyönyörű és egzotikus hal ebben az egyedülálló akvárium-SIM rejtvényfejtő. Ezek a halak és a halak, mint a valódi, akkor ügyelni kell a számukra. A takarmány őket, gyógyítani őket, ha kap a beteg, és sok csecsemőnek! A játék fut igazi valós időben: új meglepetésekkel minden alkalommal ellenőrizze újra a játékot. Vásárlás eszközök, dísztárgyak és különleges vegyi anyagok a virtuális tank. Több mint 400 különböző halfajok felfedezni!

Flight Tycoon

Flight Tycoon

A Flight Tycoon hivatalos Facebook oldalán meghírhatod a véleményedet, kérhetsz tanácsot másoktól és megoszthatod a tapasztalatodat másokkal. Ha elakadsz segítséget kérhetsz másoktól vagy segíthetsz te is másoknak.

Game Over Online Magazine

Game Over Online Magazine

Az oldalon új információkat találsz a Zoo tycoon-nal kapcsolatban, a tesztelők és fejlesztők, valamint a játékosok írják le véleményüket és ötleteiket a programmal kapcsolatban. Olvashatsz a jövőbeni tervekről a grafikai kivitelezésekről is.

Game Star Hungary

Game Star Hungary

A GameStar magazin és a GameStar Online hivatalos Facebook oldala ez. Minden ami játékokkal kapcsolatban fontos, különböző rendezvények, fórumok, találkozók, értékelések megtalálhatod itt, elmondhatod véleményed.

Gamekapocs

Gamekapocs

A bitComposer Games bejelentette, hogy már készül az új Air Conflicts, amely a vietnami háború borzalmait dolgozza fel - madártávlatból. A repülős cím PlayStation 3-on teszi tiszteletét a harmadik negyedévben.

Gamepod

Gamepod

A Diablo sikerén felbuzdulva sokan kíséreltek meg hack & slash RPG játékot alkotni, több-kevesebb sikerrel. A Sacred egyike volt a legjobbaknak. A BioWare 15 évvel ezelőtt, a Baldur's Gate trilógia első részének kiadásával vált méltán sikeressé. Vajon az Overhaul Games által felújított változat képes lesz ismét feleleveníteni az akkori emlékeket?

Hirdetés
Hard Truck Tycoon hírek

Hard Truck Tycoon hírek

A Buka Entertainment és a G5 Software bejelentette legújabb játékát a Hard Truck Tycoont. Egy szállítási céget építhetünk fel a hatvanas évek Amerikájában, terjeszkedhetünk és fejleszthetjük fel. Sokféle fejlesztési lehetőség lesz, harmincféle teherautó közül választhatunk majd, mind igai amerikai márka. A történelmi tények mellett véletlenszerű események is befolyásolják majd a játékmenetet, így újrajátszva nem ugyanazt a játékot kapjuk majd. Embereinket is mi fogadhatjuk majd fel a jelentkezők közül, képességeik befolyásolják majd a termelékenységet is. Akár online is játszhatjuk majd mások ellen, így igazán izgalmas lehet, ki a jobb üzletember.

Hemp tycoon

Hemp tycoon

Ebben a játékban különböző növényeket kell termelned, ápolnod, és aztán pedig értékesíteni. Kereskedhetsz a szomszédaiddal, a cél hogy minél nagyobb birodalmat építs fel és minél több bevételed legyen.

Hospital Tycoon - hírek

Hospital Tycoon - hírek

Rég nem jelentkeztem magyarítással ezért a mai nap elkezdtem a program magyarítását,remélem minél elöbb be tudom fejezni. És bízom benne,hogy lesztek egypáran akiket érdekelni fog. Írd meg a véleményedet az oldalon.

Ingyenes Zoo tycoon 2 kiegészítés

Ingyenes Zoo tycoon 2 kiegészítés

Ritka dolog manapság, hogy egy játékhoz ingyenes kiegészítő jelenjen meg, pedig a Zoo Tycoon 2 esetében most ez történt. Kedvenc állatkertünket számos új kiegészítővel gazdagíthatjuk, pl. szobrokkal, szökőkutakkal, trambulinnal. A kiegészítő csomag a játék menüjéből a Letöltések menüpont alatt érhető el, így természetesen internet kapcsolat mindenképpen kell hozzá.

Játékok

Játékok

Kevés annyira meghökkentő hátterű projekt létezik, mint a Giana Sisters: Twisted Dreams. Az alapkoncepció ugyanis egy 1987-es Mario-klónra épít, gyerekkorom egyik C64-es kedvencére, amely többek között azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szinte egy az egyben lemásolta a Super Mario Bros első pályáját, ami miatt aztán a Nintendo be is perelte a készítőket, és a játékot levették a boltok polcairól. A C64-es verzió egyik nagy és koppintásmentes érdeme a hihetetlenül dögös zenéje volt, amit szinte minden korabeli játékteszt külön megemlített.

Kétmillión túl

Kétmillión túl

A Blue Fang Games csapat által fejlesztett, és a Microsoft által kiadott Zoo Tycoon stratégiai játék eladott példányai az Egyesült Államokban túllépték 2 milliós darabszámot. A PC-s programban egy állatkert mindennapi dolgait kell menedzselnünk. A Zoo Tycoon három éve jelent meg, azonban ennek ellenére még ma is töretlen az érdeklődés iránta. A Microsoft idén februárban jelentette be a játék második részének fejlesztését.

Klasszikus Railroad Tycoon - ingyen

Klasszikus Railroad Tycoon - ingyen

A Railroad Tycoon franchise immár a 3. részénél tart, de azok számára, akiknek túl 'matekos' a játék, Sid Meier és csapata nemrég elkészített egy könnyebb, kevésbé mély játékot, Railroads! néven. Remek kis stuff, ajánlom mindenki figyelmébe, bár sajnálatos módon jó bár bug és csúf optimalizálatlanság került bele. Talán ezért is döntött úgy a kiadó 2K Games, hogy az eredeti játékot ingyen letölthetővé teszi, hogy mindenkit 'megcsaphasson a mozdony füstje', és a mai fiatalok is megismerjék ezt a legendás címet.

Lemonade tycoon

Lemonade tycoon

Építsd fel a saját 'citrom birodalmadat', kezd el egy eszerű standdal egy recepttel és legyél Te a legnagyobb limonádé király ebben az üzletben. Minél több egyedi recepttel rendelkezel annál több vásárlód lesz és gyorsabban tudsz terjeszkedni! Miért hagynád ki ezt a lehetőséget, már több millióan játszák!

Tuti menü