Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tycoon játékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Limonade - Open [3. oldal]
részletek »

Tycoon játékok képes leírás: Limonade - Open [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Limonade tycoon 2.

Limonade tycoon 2.

Megérkezett a Limonade 2.! Az egyszerű limonádé árusítás már a múlté! Itt az idő hogy letarold New York utcáit - Bronxtól a Time Squer-ig - és létrehozd saját birodalmadat! Ez a program sokkal jobban tagolt mint az előző, több lehetőség van hogy pénzt csinálj! Több mint 19 helyszínen lehet egyszerre standod, minden segítséget megkapsz hogy elérd a Limonádé Király címet! Mire vársz még?

Locomotion Shareware

Locomotion Shareware

Licensz: Shareware program (próba verzió, beépített korlátokkal) A Tycoon / Simcity -stílusú Atari játékban a közlekedés kiépítése, fejlesztése és karbantartása a feladatunk. Mindenre van lehetőségünk ami közlekedéssel kapcsolatba hozható, a hajózást kivéve megtalálható a játékban a vasút, repülés és a közúti forgalom szabályozásának a lehetősége.

Magyar TTD

Magyar TTD

Ezen az oldalon a Transport Tycoon Deluxe fordítását találhatod meg. A TTD fordítása magyar városnevekkel kiegészítve. A TTD Windowsos és DOS-os változatához is letölthető. (Ha nem tudod, hogy neked melyiket kell letöltened, itt találhatsz segítséget.) Kis változtatások még lehetnek benne, de már végleges változatnak vehető. Telepítése egyszerű: tömörítsd ki a mellékelt fájlt a TTD könyvtárába, és indítsd el, ha magyarul akarsz játszani. Az eredeti fájl nem íródik felül, így továbbra is játszhatsz angolul is. Használható a TTDPatch nevű programmal is, ennek részletei a mellékelt szöveges fájlban találhatóak. A fordítás régebbi változata nem fut megfelelően a TTDPatch 1.9.1 alfa és későbbi változataival (ha az eternalgame kapcsoló be van kapcsolva, a játék összeomlik új játék kezdésekor és betöltéskor) A most frissített változat orvosolja ezt a hibát. Az új változat tartalmaz egy programot, melynek lefuttatása után az ő és ű betűk helyesen fognak megjelenni a játékban (a sátortetős / hullámvonalas betűket kicseréli helyesekre). További változás, hogy a forint pénznem kikerült a fordításból, ugyanis az új, 2.0-ás TTDPatch 'morecurrencies' kapcsolója sokkal rugalmasabban oldja meg ugyanezt a feladatot, ráadásul így a forint 2008-ban átváltozik euróra, ahogy a tervek szerint az valóban történni fog. A pezeta pénznem tehát visszakerült a játékba.

Mall Tycoon

Mall Tycoon

Legyen saját bevásárlóközpontod. Válaszd ki a helyet ahol felépíted, tervezd meg, határozd meg milyen üzletek legyenek, hány emeletes legyen, milyen extra szolgáltatások legyenek és hozz létre egy hálózatot.

Mall Tycoon Forum

Mall Tycoon Forum

Ezen az angol nyelvű fórumon mondd el véleményedet, kérdezz a profiktól. Itt vannak a profi játékosok, akik valóban tesztelik az online játékokat, oszd meg velük tapasztalataidat, kérdezd őket bátran.

MMA Tycoon forum

MMA Tycoon forum

Ez egy fórum angol nyelven, ahol téged is várnak a véleményeddel, tapasztalataiddal, akár a profi játékosok is. Ha nem tudsz valamit, vagy javaslatod van, írj bátran, szeretettel várnak!

Monopoly Tycoon hírek

Monopoly Tycoon hírek

A Monopoly rajongók világszerte úgy gondolják, hogy a macska bábu tökéletes figurája lesz a klasszikus játéknak. A vasalót kipenderítik, miután a rajongók nem mentették meg az eredeti bábut. A Monopoly rajongók macskát is akarnak játékosnak.

Oil tycoon

Oil tycoon

A gazdag texasi nagybácsi rádhagy egy olajmezőt, a Te dolgod hogy nyereségessé tedd, termelj olajat, kereskedj vele, tervezd meg mennyit kell kitermelni hogy jövedelmező legyen az üzleted és teremts versenyhelyzetet másokkal.

Open TTD

Open TTD

A legújabb játékverziókat és kiegészítéseket találhatod ezen az oldalon. Letöltheted a kiegészítőket, az open TTD 1.3.0 és az open TTD 1.3.0-RC3 verziókat. A korábbi fejlesztéseket és letöltéseket is megtalálhatod itt.

Hirdetés
Open TTD 1.1.3. Letöltés

Open TTD 1.1.3. Letöltés

Kiegészítés a klasszikus a Transport Tycoon Deluxe játékhoz. Az Open TTD patch a klasszikus Transport Tycoon Deluxe játékot egészíti ki néhány új funkcióval. Ezek közé tartozik a többjátékos mód (akár 8 játékosig). Ahhoz, hogy használni tudja, szüksége lesz az eredeti Transport Tycoon Deluxe játékra. Most már lehet játszani a játék DOS-os verziójával Windowson, és más operációs rendszereken.

Open TTD 1.2.0. Beta

Open TTD 1.2.0. Beta

A Transport Tycoon Deluxe nyílt forráskodú változata. A játékos feladata városi és városok közti közlekedés megszervezése, a nyersanyagok feldolgozó üzemekbe szállítása. A programot letöltheted az oldalról és értékelheted is.

Open TTD Fan Site magyar

Open TTD Fan Site magyar

A játékban egy szállítási vállalat szerepében kell a szállítással pénzt szerezni. Bármit szállíthatunk, utasokat, vasércet, fát, élő állatot, ezekhez különböző vagonok és szállító berendezések állnak rendelkezésre. A játék elején még nem lesz sok pénzünk, de jó stratégiával és vásárlással hamar jelentős tőkére tehetünk szert, és egy fantasztikus közlekedési hálózatot is felépíthetünk. Az elszállított árukért pénzt kapunk, ebből tudjuk a vállalkozásunkat fejleszteni, vagy akár egy monopóliumot is kiépíthetünk és a konkurens szállítási cégeket idővel felvásárolhatjuk. Beépített többjátékos mód is van, így másokkal vagy mások ellen is játszhatunk.

Open TTD Full

Open TTD Full

A Romániában közlekedő közúti járműveket lemodellező szett, újabb taggal bővült, a TV 1 városi és távolsági busszal. Igen, jól olvastátok, TV. Ez egy régi román busz márka, és nem egy telekomunikációs eszköz.Minden amit TTD-ről tudni akartál, de nem találtad meg máshol.

Open TTD fun forum

Open TTD fun forum

Az OpenTTD FanSite egy magyar rajongói weboldala az OpenTTD játéknak, ahol Magyarország legnagyobb OpenTTD-s közösségét találod meg egy helyen! Az OpenTTD teljesen ingyenes, pár perc alatt letölthető, és telepíthető! Kis gépigényű, és rengeteg operációs rendszeren elfut, legyen akár Windows, akár Linux.

Open TTD hírek magyarul

Open TTD hírek magyarul

Az OpenTTD (Open Transport Tycoon Deluxe) a Chris Sawyer által írt, Microprose által 1995-ben kiadott Transport Tycoon Deluxe című stratégiájának nyílt forráskódú klónja, melyet az eredeti játék assembly kódjának visszafejtése után C (a 0.6.0-s verzió óta C++) nyelven írtak. A játékban egy szállítási vállalat szerepében kell a szállítással pénzt szereznünk. Szállíthatunk utastól kezdve a vasércig mindent, természetesen mindehhez külön vagonok, szállító járművek állnak rendelkezésünkre. A játék elején nincs túlságosan sok pénzünk, de ésszerű építkezéssel, vásárlással hamar biztos pénzügyeink lesznek a játékban, és csodálatos közlekedési hálózatokat is építhetünk.

Open TTD Tycoon magyarul

Open TTD Tycoon magyarul

Az 1995-ben megjelent nagysikerű játék, az eredeti Trasport Tycoon (és Transport Tycoon Deluxe), az építgetős típusú játékok atyjának mondható. Sajnos az eredeti játék Windows-os környezetben nem akart elindulni. Így készült el a Transport Tycoon for Win, ami inkább csak egy javításnak - patch-nek - mondható, ám a mai játékbeállítások, vagy a megszokott irányítások, stb. hiánya miatt még mindig nem volt teljes az elégedettség. Voltak olyan apró, de annál zavaróbb hibák is, melyek hosszabb játékmenet után jöttek elő. Ezek kijavítására [ és a nyílt forráskód népszerűsítésére :) ] 2005-ben beindult az OpenTransportTycoonDeluxe - röviden OpenTTD - project. Az alábbiakban a játéknak ezen verzióját tárgyaljuk. Ez a verzió nem csak ezeket a hibák kijavítását vette céljául, hanem a játék továbbfejlesztését, modularitását is.

Open TTD Videok

Open TTD Videok

A legjobb TTD-s videok egy helyen! Megtalálod a régebbi versenyekről készült felvételeket, a legjobb TTD-s játékosok felvételeit, ötleteket vehetsz át hogyan is építsd fel a saját szállítmányozási vállalkozásodat! Az új fejlesztésekről is találsz filmeket.

Tuti menü