Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tycoon játékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Open - Railroad [4. oldal]
részletek »

Tycoon játékok képes leírás: Open - Railroad [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Open TTD Wiki

Open TTD Wiki

Az OpenTTD (Open Transport Tycoon Deluxe) a Chris Sawyer által írt, Microprose által 1995-ben kiadott Transport Tycoon Deluxe című játékának nyílt forráskódú klónja, melyet az eredeti játék visszafejtése után C (a 0.6.0-s verzió óta C++) nyelven írtak. A készítők igyekeztek megtartani az eredeti játék alapelemeit és hangulatát, ugyanakkor sok új funkciót is beépítettek, amik közül talán a legjelentősebb a többjátékos mód lehetősége, amivel akár 255 játékos is játszhat egyszerre LAN-on vagy nyilvános internetes szervereken. Az OpenTTD GPL licencű, tehát szabadon terjeszthető és a forráskódja is elérhető...

Owen's Transport Tycoon Station

Owen's Transport Tycoon Station

Minden lényeges információt megtalálsz az oldalon a Transport Tycoon játékokról, a legújabb fejlesztésekről. Chatelhetsz másokkal akik szintén ezt a játékot játszák, felheteted kérdéseidet ha nem tiszta valami, bármiben segítséget nyújtanak.

PcGuru

PcGuru

A Tycoon játékok nagy népszerűségnek örvenedenek. Sokan szeretnek szöszmötölni egyes területeken, s ennek megfelelően számtalan dolgot kipróbálhattunk már a Tycoon játékokban. Vezethettünk mozdonyt, építhettünk vasutat, börtönt is menedzselhettünk, vidámparkot, sőt, még magát a Poklot is. Most eljött az idő, hogy New York...

Pizza tycoon

Pizza tycoon

Szereted a pizzat? Gondoltál már rá, mi lenne ha saját pizzariát nyitnál? Itt a lehetősgé hogy kipróbáld magad! Nyiss egy pizzázót, legyél te a manager, találj ki egyedi pizzákat, különleges összetevőkkel, több mint 30 európai és amerikai városok közül válogathatsz.

Pizza tycoon - az újszerű ötlet

Pizza tycoon - az újszerű ötlet

Sokan emlékezhetnek még a Railroad Tycoonra és a Transport Tycoonra, két nagyszerű játékra, amik elhíresítették nevük közös második tagját, a Tycoon szót. Aztán jött a Pizza Tycoon, ami már kevésbé volt kiemelkedő, inkább átlagos. Magának tudhatott azonban valamit, és ez az újszerű ötlet. Pizzás étteremhálózatot kellett ugyanis menedzselni benne, amit azelőtt legjobb tudomásom szerint senki sem valósított meg.

Pizza Tycoon 2.

Pizza Tycoon 2.

Egy pizzéria managere lehetsz, te határozod meg hol legyen az üzlet, hogy nézzen ki, milyen felszerelése legyen, kik legyenek az alkalmazottak és milyen pizzát készítsetek. Találj ki specialitásokat és egyedi fűszerezést, pipáld le a konkurenciát.

Pizza tycoon 2. - letöltés

Pizza tycoon 2. - letöltés

Az egyik legsikeresebb tycoon játékot letöltheted a kiegészítőkkel együtt erről a weboldalról. Folyamatosan frissítik az oldalt, ezért új receptek, új összetevők, játékoskaraktereket találsz az oldalon. Látogasd meg mindennap!

Play Tycoon Games

Play Tycoon Games

A legnépszerűbb tycoon jákékok gyűjteményét találod ezen az oldalon, van olyan játék amit nem kell letöltened. Igyenesen tudsz játszani, hívd meg a barátaidat is és építsétek együtt a saját birodalmatokat.

PlayDome

PlayDome

Az Enigma Software azon fejlesztőstúdiók közé tartozik, akik szinte minden műfajt kipróbáltak már. Az ő nevükhöz fűződnek a War Leaders: Clash of Nations és a Legends of War: Patton's Campaign stratégiai játékok, az Angels vs. Devils című külső nézetes akciójáték, de próbálkoztak már focis és ritmusjátékokkal is. Legutóbbi alkotásukkal, az Alien Spidyval pedig beköszöntek az oldalnézetes ügyességi játékok piacára is.

Hirdetés
PlayStation

PlayStation

Játékok, kiegészítők, kellékek minden mennyiségben. Az oldal angol nyelvű, ahol a legújabb játékokkal és játékosokkal is találhozhatsz, megoszthatod véleményedet és tapasztalataidat. Mindenkinek melegen ajánlott!

Pot Top Software

Pot Top Software

Az oldalon a jobb oldalt a legnépszerűbb railroad tycoon játékokat találhatod meg. Építhetsz vasutat, repülőteret, vehetsz fel alkalmazottakat, egész hálózatot hozhatsz létre, szerződéseket köthetsz és sok-sok pénzt szerezhetsz hogy minél nagyobb legyen a vállalkozásod.

Prison tycoon 4.

Prison tycoon 4.

Ki nem gondolt még arra hogy milyen lenne ha egy saját börtönt vezethetne? Itt a lehetőség, építsd fel a saját börtönödet, alakíts ki saját szektorokat, alkalmazz börtönőröket, népesítsd be különböző elítéltekkel!

Prison Tycoon Shareware

Prison Tycoon Shareware

Építsünk börtönt. A stratégiai Tycoon-sorozat tagjaként a Prison Tycoonban egy börtönt kell felépítenünk, majd az egység mindennapi éltét irányítanunk. Építmények mellett különféle extra lehetőségeket biztosítanunk a rabok számára miközben a pénzügyek mellett ügyelnünk kell arra is, hogy ne törjön ki lázadás.

Racehorse tycoon

Racehorse tycoon

Szereted a lovakat, és a lóversenyt? Most kipróbálhatod magadat! Építsd fel a saját lóversenypályádat, indíts versenyeket, legyenek bukmékerek és keress sok pénzt! Nyiss újabb pályákat és pipáld le a konkurenciát!

Railroad Tycoon 2 - Gold

Railroad Tycoon 2 - Gold

Az egyik legjobban sikerült program. Építsd fel a saját vasúthálózatodat, különböző állomásokkal, kereskedelmi központokkal, szállíts embereket, termékeket és állatatoka, legyél vasútmágnás és csinálj monopoliumot!

Railroad Tycoon 3. - játékbemutató

Railroad Tycoon 3. - játékbemutató

Az 1990-ben megjelent Railroad Tycoon bizonyára minden 'öreg' számítógépjátékosban kellemes emlékeket ébreszt. Az első Railroad Tycoont a mára már legendássá vált Sid Meier készítette. Az volt a legelső ún. 'tycoon' játék, melyben az üzletmenedzselést a játékot élvezhetővé tevő grafikával ötvözték. Azóta számtalan klón jelent meg, sok sikeres (pl. Transport Tycoon), de még több gyenge, összecsapott játék, melyeknél szerintem csupán a nem jogvédett 'tycoon' elnevezéssel akartak pénzt keresni.

Railroad Tycoon II Gold

Railroad Tycoon II Gold

A továbbfejlesztett Railroad Tycoon II. Gold sokkal részletesebb grafikákkal, több játékfelülettel letölthető az oldalról. Rengeteg új lehetőséget találsz hogy felépítsd a saját vasúthálózatodat. Cargo-és személyszállítás.

Tuti menü