Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tycoon játékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Railroad - TTD [5. oldal]
részletek »

Tycoon játékok képes leírás: Railroad - TTD [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Railroad tycoon series

Railroad tycoon series

Ezen az oldalon megtalálhatod az összes railroad tycoon játékot, a leírásokkal, kiadási évekkel, képekkel és minden egyéb információval amire szükséged lehet a játék során. A screenshotok segítségével könnyen kitudod választani a keresett programot.

Railroad tycoon- ingyen letölthető

Railroad tycoon- ingyen letölthető

Mit is mondjunk. Van még valakinek DOS-rendszer a gépén? Mert szerintünk kizárt. Viszont mindenféle okossággal, amivel a DOS-t emulálni lehet, sok embernek lehet (pl. DosBox). Nos, most be lehet izzítani ezeket a szerkezeteket, ugyanis a 15 éves legenda ingyen és bérmentve visszatér közénk. A mai szemmel nézve grafikailag elavult program ne tévesszen meg senkit. Ez a veterán csomag olyan élményben részesít minket, amilyenben a mostani csillogó, villogó tartalmatlan programok sosem fognak.

RCTgo tycoon forum

RCTgo tycoon forum

Ez is egy fórum szintén angol nyelven. Cserélj taktikát, oszd meg a tapasztalataidat, véleményedet. Kérdezz bátran, ajánlj önzetlenül. Ezen a fórumon vannak a profi játékosok is, akik örömmel megosztják veletek az újdonságokat is.

Reneszánszát éli a TTD

Reneszánszát éli a TTD

Alig néhány hete számoltunk be a népszerű közlekedési játék, a Transport Tycoon Deluxe (TTDX) új magyar fordításának megjelenéséről, s azóta néhány új információ ismét hírértéket adott a történetnek. [HWSW] Alig néhány hete számoltunk be a népszerű közlekedési játék, a Transport Tycoon Deluxe (TTDX) új magyar fordításának megjelenéséről, s azóta néhány új információ ismét hírértéket adott a történetnek.

Restaurant tycoon válogatás

Restaurant tycoon válogatás

A legjobb és legnépszerűbb étterem tycoon- válogatásokat találod ezen az oldalon. 17 különböző játék közül válogathatsz! Ingyenes játékok! Tervezz, építsd, főzzél, süssél, manageld az éttermedet, kávézódat!

Retro és újdonság

Retro és újdonság

Talán sokakat meglep, hogy egy meglehetősen régi játékprogramról időről-időre új hírek jelennek meg, de úgy tűnik, a Transport Tycoon-reneszánsz nemhogy lecsengőben lenne, hanem a most kiadott fejlesztéseknek köszönhetően új erőre kaphat. Megjelent ugyanis az eredeti játékot feljavító TTDPatch 2-es verziója, ami nem csak apró ötletekkel, hanem a grafikai elemek kiegészítésével is elkápráztatja a rajongókat.

Roller Coaster Forum

Roller Coaster Forum

Az egyik legjobb angol nyelvű forum, meghírhatod a véleményedet, kérdezhetsz profi játékosoktól, oszd meg a tudásodat másokkal és cseréljetek taktikát! Itt találhatsz profi játékosokat is, akik teszteleik az online játékokat. Gyere el és kérdezz Te is! Ne hagyd ki!

Roller Coaster Tycoon - hírek

Roller Coaster Tycoon - hírek

Nagyon úgy tűnik, hogy az Atari a rajongók kívánságainak figyelembevételével már javában dolgozik a vidámparkos tycoon-játéka új részén. Hivatalos megerősítés még nincs, de a hivatalos oldal fórumán a fejlesztők már tavaly augusztusban több utalást tettek a Roller Coaster Tycoon 4-re.

Rollercoaster tycoon forum

Rollercoaster tycoon forum

Rollercoaster tycoon forum magyarul. Találkozz a legelszántabb játékosokkal, oszd meg a tapasztalataidat, cseréljetek véleményt, készítsetek közös taktikákat és legyetek ti a legeredményesebbek a játékotokban.

Hirdetés
Sumo Wrestling Tyconn - hírek

Sumo Wrestling Tyconn - hírek

Edzd és készítsd fel a szumó bajnokot majd nevezd be a legrangosabb bajnokságokra. Küzd fel a versenyződet a ranglétra legmagasabb fokára. Naponta kell megküzdened és edzened a bajnokodat. Legyél te a legjobb!

Tansport tycoon magyarul

Tansport tycoon magyarul

Az ismert Transport Tycoon.Eben a részében több vonat több repüllőgép.Elkészitheted saját pályád.Sok nyelv kösztük magyar is található.Városok at össze kötő missziók. Több közlekedésü jármü. Könnyen kezelhető letöltésvezérlő http és ftp támogatással, kategorizálható és időzíthető letöltésekkel.

The best free tycoon download

The best free tycoon download

Az elmúlt időkben a tycoon-típusú játékok nagyon népszerűek lettek a felhasználók között. Rengeteg féle tycoon programot hoztak létre, nagyszerű grafikával, részletesen kidolgozott játék karakterekkel! A legjobb online tycoon játékokat találod az oldalon!

Transport Tycoon Deluxe

Transport Tycoon Deluxe

Ez a játék a DOS korszak gyöngyszeme - majdnem tökéletes! Chris Sawyer nevét - remélhetőleg - nem kell bemutatni, nevéhez a stratégia, management, és építkezős játékok fejlesztése kapcsolódik. Az eredeti verzió címe Transport Tycoon volt, majd azt követte egy feljavított Deluxe változat is. A mai napig jelennek meg független, főleg windows-ra szánt adaptációk is. A játék címe magyarul így hangzana: Közlekedés Mágnás.

Transport Tycoon Deluxe Teljes Letöltés Magyar

Transport Tycoon Deluxe Teljes Letöltés Magyar

Egy másik TTD honosítás, amelynek nagy előnye a másikkal szemben, hogy a készítőjének sikerült feloldania a kötött karakterszámot.Melyik kisgyerek nem szeretett régen vonatosdit, autósat, vagy pilótásat játszni? Bizony ezért lett népszerű már annak idején is a Transport Tycoon. Azóta megélt már igen sok patchet, lett belőle Deluxe Edition, portolták windows-ra, és ki tudja hány kiegészítő készült hozzá házi bekrekben. Kijelethetjük, hogy mai napig a Tycoon játékkategória egyik legismertebb játéka. Egy kis csapat nagy munkába kezdett, hogy újabb rendszereken, nagyobb élvezettel lehessen játszani ezt a remek játékot. A project neve Open Transport Tycoon Deluxe. Fejlesztői között magyarok is megtalálhatóak, így gondolom mondanom sem kell, hogy a játék tud magyarul is. Magyar szövegek, magyar városnevek, magyar pénznem. Igazán élvezetes dolog tud lenni például Tihany és Homokkürtvár között vonatozni. A játék jelenleg fejlesztési stádiumban van, ami annyit tesz, hogy játszható ugyan, de szüksége van az eredeti Transpost Tycoon Deluxe grafikai állományaira. Ily módon felfogható egy fajta kiegészítőnek is. A program támogat szinte minden grafikai felbontást, így a kor követelményeinek is megfelel, és igen sok élvezetes aprósággal bővíti a játékot...

Transport tycoon forum

Transport tycoon forum

Az összes információt, lehetőségeket, taktikákat, kiegészítéseket, különböző trükköket megtalálod ezen az oldalon, oszd meg a tapasztalatodat a többiekkel, kérj segítségek, versenyezzeket ki lesz a legjobb.

TTD Patch Leírás

TTD Patch Leírás

TTDPatch leírás A TTDPatch egy nagyon hasznos program, amit Joseph Drexler készített. Kiküszöbölhető vele a TTD néhány hibája, és kényelmesebbé válik a játékmenet. Van viszont egy probléma vele: a leírása angol nyelvű, így sokan nem tudják, hogyan kell helyesen használni. A leírás magyar fordítása remélem sokaknak segíteni fog ebben. És hogy ne kelljen távolról letölteni, letöltheted innen magát a TTDPatchet is. A program eredeti honlapja a www.ttdpatch.net címen található, onnan mindig letöltheted a legfrisseb változatot, akkor is, ha én késve frissítenék. (A régebbi, .com végződésű cím megszűnt, ott már csak reklámokat találsz...) Magának a TTDPatchnek a kimenete Müller György jóvoltából magyar nyelvű, ha az operációs rendszer erre a nyelvre van beállítva. Ha ez nincs így, a leírásban akkor is megtalálhatod, hogyan lehet átállítani magyar nyelvre. A programnak két változata van, az egyik a TTD DOS-os, a másik a Windowsos változatához készült.

TTD-tippek

TTD-tippek

Találtam néhány tippet, ami hatékonyabbá teheti a játékunkat. Néhány tipp, hogyan tedd tőnkre az ellenfelet: - gépjárművek: Egyszerűen szedd fel az útját! Persze simán nem teheted meg, mert nem engedik meg, de ha egy egyenes útszakaszra egy sínt fektetsz, utána már fel tudod szedni az úttal együtt. És a gép nem javitja ki! Úgy érdemes ezt megtenni, hogy az autók a depók között ragadjanak, így ha már veszteséges is az az útvonal, nem tudja eladni a kocsikat (az üzemeltetést pedig mindig fizetni kell, mert ugye benzint hasznalnak...).

Tuti menü