Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tycoon játékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tycoon - ZooMumba [6. oldal]
részletek »

Tycoon játékok képes leírás: Tycoon - ZooMumba [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Tycoon games

Tycoon games

Ezen az oldalon különböző online tycoon játékokat találsz. Nem kell letölteni egyiket sem, van pizza, fish, airport, railroad, grandprix, motorcycle, greyhound, real estate tycoon játékok. Mindegyik játék nagyon jó, próbáld ki.

Tycoon minden mennyiségben

Tycoon minden mennyiségben

Az összes játékról beszélgethetsz, taktikát cserélhetsz magyarul. Új játékok, kiegészítések, fejlesztések tanácsok, viták, nehézségek megoldása és minden ami ezekhez kell. Ne hagyd ki és add tovább másoknak is.

Tycoon online game

Tycoon online game

Egy nagyon jó online játék, nem kell letölteni semmit. Igazi üzletember lehetsz aki egy-egy ötlettel sokat nyerhet, de akár veszíthet is. Építs fel saját vállalkozásodat, legyél kreatív vezető és keress pénzt. Tarold le a konkurenciát

Tycoon system

Tycoon system

A Tycoon system angol nyelvű fórumán tobzódnak a vélemények, javaslatokat és rád is számítanak. Oszd meg velük a kedvenc játékodról a tapasztalataidat, tedd fel a kérdéseidet, adj javaslatokat mindenki örömére.

Tycoon talk

Tycoon talk

Az egyik legjobb angol nyelvű forum, meghírhatod a véleményedet, kérdezhetsz profi játékosoktól, oszd meg a tudásodat másokkal és cseréljetek taktikát! Itt találhatsz profi játékosokat is, akik teszteleik az online játékokat. Gyere el és kérdezz Te is! Ne hagyd ki!

Wiki Tycoon

Wiki Tycoon

Ezen az oldalon tájékoztatást kaphatsz a különböző tycoonos játékokról, országokra lebontva hol vannak lefordítva különböző nyelvekre a játékok. A leggyakrabban felmerülő kérdésekre is választ kaphatsz.

XBOX360 Magyarország

XBOX360 Magyarország

Tegnap lezajlott az ország legnagyobb gamer rendezvénye a Playit. A látogatószám minden eddigi rekordot felülmúlt. Köszönjük minden kedves látogatónak a részvételt és a hosszas sorbanállás alatt tanusított végtelen türelmet. Köszönjök a szervezőknek az áldozatos munkát. Köszönjük kiállító partnereinknek a bizalmat és sajtópartnereinknek a támogatást.

Zombie Tycoon - hírek

Zombie Tycoon - hírek

Egy új, felülnézetes akciójáték érkezik hamarosan Vita-ra és PS3-ra: a Zombie Tycoon 2: Brainhov's Revenge ugyanis egy Cross Buy-jal és Cross Play-jel megfejelt zombis játék lesz, masszív single és multiplayer móddal (a Vita-sok a PS3-asok ellen is játszhatnak). Ár egyelőre nem ismert, megjelenés május elsején. Folytatásban képek és egy trailer!

Zombie tycoon demo

Zombie tycoon demo

Egy város tele zombikkal...Te mit kezdenél velük? Egy házi készítésű zombicsapat lehet a Tiéd! Nagyon jó grafikával, különböző pályákkal és nehézségi fokokkal megtervezett program, érdekes és szórakoztató játék! Ne hagyd ki!

Hirdetés
Zoo tycoon 2. PC

Zoo tycoon 2. PC

A Tycoon játékok dzsungelében Tarzanként van jelen a Zoo Tycoon, mely játékmentével és ötletes animációval méltán kiérdemelte posztját. A 2. részben mind a 30 állat (és persze lakhelyük is) teljes 3D-ben pompázik. Az egyik legfőbb újítás a Zoo Guest játékmód, amiben látogatóként körbejárhatjuk a saját magunk által épített állatkertet. Ezen az oldalon megvásárolhatod a játékot!

Zoo tycoon 2: Afrikai kaland

Zoo tycoon 2: Afrikai kaland

A Blue Fang Games és a Microsoft ma jelentette be a már március elején leleplezett új Zoo Tycoon 2 kiegészítést, az African Adventure-t. A Zoo Tycoon 2: African Adventure idén májusban jelenik meg, lesz benne 20 új afrikai állatka, például zsiráf, elefánt és szurikáta. A játékból ma 8 új kép érkezett, melyet galériánkban máris megleshettek!

Zoo Tycoon Forum

Zoo Tycoon Forum

Merülj bele a fórumba, mely angol nyelvű. Itt mindent megtalálsz a kedvenc állatkertes játékoddal kapcsolatban, újdonságokra lelhetsz, felteheted a kérdéseidet. Sőt várják a tapasztalataidat, ötleteidet is. Ne tartsd magadba, hisz másoknak is segíthetsz, hogy még nagyobb öröm legyen a játék.

Zoo tycoon sikerek

Zoo tycoon sikerek

A Microsoft bejelentette, hogy Zoo Tycoon című stratégiai játékuk már több mint egymillió példányban kelt el tavaly október óta. A játékban egy állatkertet kell menedzselnünk, állatokkal betelepíteneünk, a ketrecek berendezését kialakítani, és természetesen a látogatókat ellátásáról gondoskodni. Első kiegészítője, a májusban megjelent Dinosaur Digs dinoszauruszok, a most megjelent Marine Mania pedig tengeri állatvilág kialakítását is lehetővé teszik. A több mint 20 új faj és látványosság, mint például a tengeralatti alagút beépítése mellett arról is gondoskodnunk kell, hogy a látogatóinkat ne egyék meg az új jövevények.

Zoo tycoon wizard

Zoo tycoon wizard

Egy oldal ahol a segítségeddel egy zoo tycoon varázslót fognak készíteni. Írd meg hogyan mutatnád be az oldalt és miként mutatnád be a használatát. Az egészről egy video fog elkészülni amit a you tube-ra töltenek majd fel.

ZooMumba tycoon

ZooMumba tycoon

Először is vásárolj a kereskedésben különböző kifutókat, amelyeket elhelyezhetsz a területen.Az egyelőre még üres területre kattintva választhatod ki, hogy milyen állatot szeretnél oda betelepíteni. Figyelj arra, hogy hímet vagy nőstényt vásárolsz-e. Ha mindkettőt megszerezted, akkor akár tenyésztheted is őket! A látogatók csak úgy érhetik el a különböző kifutókat és üzleteket, ha azokat utak kötik össze. Az eleségeknél vásárolhatod meg mindazt, amivel az állataid jól megtömhetik a pocakjukat. A 2. szinttől kezdve különböző épületeket is megvásárolhatsz, amelyekkel még vonzóbbá teheted az állatkertedet, ráadásul még rendszeresen PetPenny bevételt is biztosítanak.

Tuti menü