Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online magyar játékmagazinok képes leírás - Tycoon játékok.tlap.hu
részletek »

Online magyar játékmagazinok - Tycoon játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Online magyar játékmagazinok
Keresés
Találatok száma - 9 db
576 Online

576 Online

A Blood Dragon alcímmel ellátott Far Cry 3 epizód teljesen őrült játék: egy szuperkommandós a kiborgkatonákat, lézer -és atomfegyvereket bevető világuralomra törő diktáror ellen küzd meg, mindezt jókora retro hangulatbombába csomagolva. A mai napon megjelent egy élőszereplős kedvcsináló videó a játékhoz, nekem nagyon tetszik, különösen az előzetes utolsó mondata. Lehet, hogy évek múlva klasszikus szállóigeként fogunk visszaemlékezni rá?

Bigpoint

Bigpoint

Minél több akció, stratégia, tycoon, lövöldözős, harcolós, kalandozós játékok minden mennyiségben. Izgalmas, mulatságos stratégiaépítő játékok minden mennyiségben. MMO szerepjátékok, Te döntöd el hogy másokkal vagy ellenük harcolsz-e.

DTG

DTG

Különböző játékok leírásai, segédletek, ötletek, fórumlehetőségek más játékosokkal, taktikacserék, fejlesztések. Ha van ötleted akkor írd meg az adminnak és feldobja ötletként és talán megvalósul, tervezz, szervezz és írj.

Elitgamer

Elitgamer

New York városában elszabadul a Pokol, amikor idegen létformák támadnak az addig békés városra. A nagyvilág egy hősért kiállt, a hős neve pedig nem más, mint Próféta. A Crysis 3 történetében a Földet ismét megszállják az idegenek, ám a nagyvilág helyett figyelmünk csak egyetlen városra, a szabadon bejárható New Yorkra irányul, amelyet a vezetők az űrlények ellen egy mesterséges pajzzsal vettek körül. Az akció azonban olyan szerencsétlenül sült el, hogy a kupola alatt egy kisebb hadseregnyi ellenséges létforma maradt, akik diktatórikus formában uralkodnak a lakosság felett. A város egy hősért kiállt, a hős pedig a mi irányításunk alatt, Próféta képében érkezik, aki az előző részekben már bizonyította rátermettségét még a legvakmerőbb feladatok esetében is.

Gamekapocs

Gamekapocs

A bitComposer Games bejelentette, hogy már készül az új Air Conflicts, amely a vietnami háború borzalmait dolgozza fel - madártávlatból. A repülős cím PlayStation 3-on teszi tiszteletét a harmadik negyedévben.

Gamepod

Gamepod

A Diablo sikerén felbuzdulva sokan kíséreltek meg hack & slash RPG játékot alkotni, több-kevesebb sikerrel. A Sacred egyike volt a legjobbaknak. A BioWare 15 évvel ezelőtt, a Baldur's Gate trilógia első részének kiadásával vált méltán sikeressé. Vajon az Overhaul Games által felújított változat képes lesz ismét feleleveníteni az akkori emlékeket?

Játékok

Játékok

Kevés annyira meghökkentő hátterű projekt létezik, mint a Giana Sisters: Twisted Dreams. Az alapkoncepció ugyanis egy 1987-es Mario-klónra épít, gyerekkorom egyik C64-es kedvencére, amely többek között azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szinte egy az egyben lemásolta a Super Mario Bros első pályáját, ami miatt aztán a Nintendo be is perelte a készítőket, és a játékot levették a boltok polcairól. A C64-es verzió egyik nagy és koppintásmentes érdeme a hihetetlenül dögös zenéje volt, amit szinte minden korabeli játékteszt külön megemlített.

PcGuru

PcGuru

A Tycoon játékok nagy népszerűségnek örvenedenek. Sokan szeretnek szöszmötölni egyes területeken, s ennek megfelelően számtalan dolgot kipróbálhattunk már a Tycoon játékokban. Vezethettünk mozdonyt, építhettünk vasutat, börtönt is menedzselhettünk, vidámparkot, sőt, még magát a Poklot is. Most eljött az idő, hogy New York...

PlayDome

PlayDome

Az Enigma Software azon fejlesztőstúdiók közé tartozik, akik szinte minden műfajt kipróbáltak már. Az ő nevükhöz fűződnek a War Leaders: Clash of Nations és a Legends of War: Patton's Campaign stratégiai játékok, az Angels vs. Devils című külső nézetes akciójáték, de próbálkoztak már focis és ritmusjátékokkal is. Legutóbbi alkotásukkal, az Alien Spidyval pedig beköszöntek az oldalnézetes ügyességi játékok piacára is.

Tuti menü