Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Railroad tycoon képes leírás - Tycoon játékok.tlap.hu
részletek »

Railroad tycoon - Tycoon játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Railroad tycoon
Keresés
Találatok száma - 5 db
Pot Top Software

Pot Top Software

Az oldalon a jobb oldalt a legnépszerűbb railroad tycoon játékokat találhatod meg. Építhetsz vasutat, repülőteret, vehetsz fel alkalmazottakat, egész hálózatot hozhatsz létre, szerződéseket köthetsz és sok-sok pénzt szerezhetsz hogy minél nagyobb legyen a vállalkozásod.

Railroad Tycoon 2 - Gold

Railroad Tycoon 2 - Gold

Az egyik legjobban sikerült program. Építsd fel a saját vasúthálózatodat, különböző állomásokkal, kereskedelmi központokkal, szállíts embereket, termékeket és állatatoka, legyél vasútmágnás és csinálj monopoliumot!

Railroad Tycoon 3. - játékbemutató

Railroad Tycoon 3. - játékbemutató

Az 1990-ben megjelent Railroad Tycoon bizonyára minden 'öreg' számítógépjátékosban kellemes emlékeket ébreszt. Az első Railroad Tycoont a mára már legendássá vált Sid Meier készítette. Az volt a legelső ún. 'tycoon' játék, melyben az üzletmenedzselést a játékot élvezhetővé tevő grafikával ötvözték. Azóta számtalan klón jelent meg, sok sikeres (pl. Transport Tycoon), de még több gyenge, összecsapott játék, melyeknél szerintem csupán a nem jogvédett 'tycoon' elnevezéssel akartak pénzt keresni.

Railroad tycoon series

Railroad tycoon series

Ezen az oldalon megtalálhatod az összes railroad tycoon játékot, a leírásokkal, kiadási évekkel, képekkel és minden egyéb információval amire szükséged lehet a játék során. A screenshotok segítségével könnyen kitudod választani a keresett programot.

Railroad tycoon- ingyen letölthető

Railroad tycoon- ingyen letölthető

Mit is mondjunk. Van még valakinek DOS-rendszer a gépén? Mert szerintünk kizárt. Viszont mindenféle okossággal, amivel a DOS-t emulálni lehet, sok embernek lehet (pl. DosBox). Nos, most be lehet izzítani ezeket a szerkezeteket, ugyanis a 15 éves legenda ingyen és bérmentve visszatér közénk. A mai szemmel nézve grafikailag elavult program ne tévesszen meg senkit. Ez a veterán csomag olyan élményben részesít minket, amilyenben a mostani csillogó, villogó tartalmatlan programok sosem fognak.

Tuti menü