Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Taycoonos oldalak képes leírás - Tycoon játékok.tlap.hu
részletek »

Taycoonos oldalak - Tycoon játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Taycoonos oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Airport - ingyenes

Airport - ingyenes

Legyen saját repülőtered! Tervezd meg az épületeket, leszállópályákat, vegyél fel embereket, köss szerződést légitársaságokkal, szállíts embereket, árucikkeket, keress pénzt és teremts monopoliumot! Vásárold fel az összes konkurenciát!

Cruise Ship Tycoon

Cruise Ship Tycoon

Legyen saját tengerjáró hajód, tervezd meg, vegyél fel személyzetet, határozd meg az útirányt és döntsd el milyen szolgáltatások legyenek, vegyél fel személyzetet, utasokat és pipáld le a konkurenciát.

Mall Tycoon

Mall Tycoon

Legyen saját bevásárlóközpontod. Válaszd ki a helyet ahol felépíted, tervezd meg, határozd meg milyen üzletek legyenek, hány emeletes legyen, milyen extra szolgáltatások legyenek és hozz létre egy hálózatot.

Oil tycoon

Oil tycoon

A gazdag texasi nagybácsi rádhagy egy olajmezőt, a Te dolgod hogy nyereségessé tedd, termelj olajat, kereskedj vele, tervezd meg mennyit kell kitermelni hogy jövedelmező legyen az üzleted és teremts versenyhelyzetet másokkal.

Pizza Tycoon 2.

Pizza Tycoon 2.

Egy pizzéria managere lehetsz, te határozod meg hol legyen az üzlet, hogy nézzen ki, milyen felszerelése legyen, kik legyenek az alkalmazottak és milyen pizzát készítsetek. Találj ki specialitásokat és egyedi fűszerezést, pipáld le a konkurenciát.

Wiki Tycoon

Wiki Tycoon

Ezen az oldalon tájékoztatást kaphatsz a különböző tycoonos játékokról, országokra lebontva hol vannak lefordítva különböző nyelvekre a játékok. A leggyakrabban felmerülő kérdésekre is választ kaphatsz.

Tuti menü