Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Transport tycoon képes leírás - Tycoon játékok.tlap.hu
részletek »

Transport tycoon - Tycoon játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Transport tycoon
Keresés
Találatok száma - 18 db
Magyar TTD

Magyar TTD

Ezen az oldalon a Transport Tycoon Deluxe fordítását találhatod meg. A TTD fordítása magyar városnevekkel kiegészítve. A TTD Windowsos és DOS-os változatához is letölthető. (Ha nem tudod, hogy neked melyiket kell letöltened, itt találhatsz segítséget.) Kis változtatások még lehetnek benne, de már végleges változatnak vehető. Telepítése egyszerű: tömörítsd ki a mellékelt fájlt a TTD könyvtárába, és indítsd el, ha magyarul akarsz játszani. Az eredeti fájl nem íródik felül, így továbbra is játszhatsz angolul is. Használható a TTDPatch nevű programmal is, ennek részletei a mellékelt szöveges fájlban találhatóak. A fordítás régebbi változata nem fut megfelelően a TTDPatch 1.9.1 alfa és későbbi változataival (ha az eternalgame kapcsoló be van kapcsolva, a játék összeomlik új játék kezdésekor és betöltéskor) A most frissített változat orvosolja ezt a hibát. Az új változat tartalmaz egy programot, melynek lefuttatása után az ő és ű betűk helyesen fognak megjelenni a játékban (a sátortetős / hullámvonalas betűket kicseréli helyesekre). További változás, hogy a forint pénznem kikerült a fordításból, ugyanis az új, 2.0-ás TTDPatch 'morecurrencies' kapcsolója sokkal rugalmasabban oldja meg ugyanezt a feladatot, ráadásul így a forint 2008-ban átváltozik euróra, ahogy a tervek szerint az valóban történni fog. A pezeta pénznem tehát visszakerült a játékba.

Open TTD

Open TTD

A legújabb játékverziókat és kiegészítéseket találhatod ezen az oldalon. Letöltheted a kiegészítőket, az open TTD 1.3.0 és az open TTD 1.3.0-RC3 verziókat. A korábbi fejlesztéseket és letöltéseket is megtalálhatod itt.

Open TTD 1.1.3. Letöltés

Open TTD 1.1.3. Letöltés

Kiegészítés a klasszikus a Transport Tycoon Deluxe játékhoz. Az Open TTD patch a klasszikus Transport Tycoon Deluxe játékot egészíti ki néhány új funkcióval. Ezek közé tartozik a többjátékos mód (akár 8 játékosig). Ahhoz, hogy használni tudja, szüksége lesz az eredeti Transport Tycoon Deluxe játékra. Most már lehet játszani a játék DOS-os verziójával Windowson, és más operációs rendszereken.

Open TTD 1.2.0. Beta

Open TTD 1.2.0. Beta

A Transport Tycoon Deluxe nyílt forráskodú változata. A játékos feladata városi és városok közti közlekedés megszervezése, a nyersanyagok feldolgozó üzemekbe szállítása. A programot letöltheted az oldalról és értékelheted is.

Open TTD Fan Site magyar

Open TTD Fan Site magyar

A játékban egy szállítási vállalat szerepében kell a szállítással pénzt szerezni. Bármit szállíthatunk, utasokat, vasércet, fát, élő állatot, ezekhez különböző vagonok és szállító berendezések állnak rendelkezésre. A játék elején még nem lesz sok pénzünk, de jó stratégiával és vásárlással hamar jelentős tőkére tehetünk szert, és egy fantasztikus közlekedési hálózatot is felépíthetünk. Az elszállított árukért pénzt kapunk, ebből tudjuk a vállalkozásunkat fejleszteni, vagy akár egy monopóliumot is kiépíthetünk és a konkurens szállítási cégeket idővel felvásárolhatjuk. Beépített többjátékos mód is van, így másokkal vagy mások ellen is játszhatunk.

Open TTD hírek magyarul

Open TTD hírek magyarul

Az OpenTTD (Open Transport Tycoon Deluxe) a Chris Sawyer által írt, Microprose által 1995-ben kiadott Transport Tycoon Deluxe című stratégiájának nyílt forráskódú klónja, melyet az eredeti játék assembly kódjának visszafejtése után C (a 0.6.0-s verzió óta C++) nyelven írtak. A játékban egy szállítási vállalat szerepében kell a szállítással pénzt szereznünk. Szállíthatunk utastól kezdve a vasércig mindent, természetesen mindehhez külön vagonok, szállító járművek állnak rendelkezésünkre. A játék elején nincs túlságosan sok pénzünk, de ésszerű építkezéssel, vásárlással hamar biztos pénzügyeink lesznek a játékban, és csodálatos közlekedési hálózatokat is építhetünk.

Open TTD Tycoon magyarul

Open TTD Tycoon magyarul

Az 1995-ben megjelent nagysikerű játék, az eredeti Trasport Tycoon (és Transport Tycoon Deluxe), az építgetős típusú játékok atyjának mondható. Sajnos az eredeti játék Windows-os környezetben nem akart elindulni. Így készült el a Transport Tycoon for Win, ami inkább csak egy javításnak - patch-nek - mondható, ám a mai játékbeállítások, vagy a megszokott irányítások, stb. hiánya miatt még mindig nem volt teljes az elégedettség. Voltak olyan apró, de annál zavaróbb hibák is, melyek hosszabb játékmenet után jöttek elő. Ezek kijavítására [ és a nyílt forráskód népszerűsítésére :) ] 2005-ben beindult az OpenTransportTycoonDeluxe - röviden OpenTTD - project. Az alábbiakban a játéknak ezen verzióját tárgyaljuk. Ez a verzió nem csak ezeket a hibák kijavítását vette céljául, hanem a játék továbbfejlesztését, modularitását is.

Open TTD Videok

Open TTD Videok

A legjobb TTD-s videok egy helyen! Megtalálod a régebbi versenyekről készült felvételeket, a legjobb TTD-s játékosok felvételeit, ötleteket vehetsz át hogyan is építsd fel a saját szállítmányozási vállalkozásodat! Az új fejlesztésekről is találsz filmeket.

Open TTD Wiki

Open TTD Wiki

Az OpenTTD (Open Transport Tycoon Deluxe) a Chris Sawyer által írt, Microprose által 1995-ben kiadott Transport Tycoon Deluxe című játékának nyílt forráskódú klónja, melyet az eredeti játék visszafejtése után C (a 0.6.0-s verzió óta C++) nyelven írtak. A készítők igyekeztek megtartani az eredeti játék alapelemeit és hangulatát, ugyanakkor sok új funkciót is beépítettek, amik közül talán a legjelentősebb a többjátékos mód lehetősége, amivel akár 255 játékos is játszhat egyszerre LAN-on vagy nyilvános internetes szervereken. Az OpenTTD GPL licencű, tehát szabadon terjeszthető és a forráskódja is elérhető...

Hirdetés
Owen's Transport Tycoon Station

Owen's Transport Tycoon Station

Minden lényeges információt megtalálsz az oldalon a Transport Tycoon játékokról, a legújabb fejlesztésekről. Chatelhetsz másokkal akik szintén ezt a játékot játszák, felheteted kérdéseidet ha nem tiszta valami, bármiben segítséget nyújtanak.

Railroad Tycoon II Gold

Railroad Tycoon II Gold

A továbbfejlesztett Railroad Tycoon II. Gold sokkal részletesebb grafikákkal, több játékfelülettel letölthető az oldalról. Rengeteg új lehetőséget találsz hogy felépítsd a saját vasúthálózatodat. Cargo-és személyszállítás.

Reneszánszát éli a TTD

Reneszánszát éli a TTD

Alig néhány hete számoltunk be a népszerű közlekedési játék, a Transport Tycoon Deluxe (TTDX) új magyar fordításának megjelenéséről, s azóta néhány új információ ismét hírértéket adott a történetnek. [HWSW] Alig néhány hete számoltunk be a népszerű közlekedési játék, a Transport Tycoon Deluxe (TTDX) új magyar fordításának megjelenéséről, s azóta néhány új információ ismét hírértéket adott a történetnek.

Retro és újdonság

Retro és újdonság

Talán sokakat meglep, hogy egy meglehetősen régi játékprogramról időről-időre új hírek jelennek meg, de úgy tűnik, a Transport Tycoon-reneszánsz nemhogy lecsengőben lenne, hanem a most kiadott fejlesztéseknek köszönhetően új erőre kaphat. Megjelent ugyanis az eredeti játékot feljavító TTDPatch 2-es verziója, ami nem csak apró ötletekkel, hanem a grafikai elemek kiegészítésével is elkápráztatja a rajongókat.

Tansport tycoon magyarul

Tansport tycoon magyarul

Az ismert Transport Tycoon.Eben a részében több vonat több repüllőgép.Elkészitheted saját pályád.Sok nyelv kösztük magyar is található.Városok at össze kötő missziók. Több közlekedésü jármü. Könnyen kezelhető letöltésvezérlő http és ftp támogatással, kategorizálható és időzíthető letöltésekkel.

Transport Tycoon Deluxe

Transport Tycoon Deluxe

Ez a játék a DOS korszak gyöngyszeme - majdnem tökéletes! Chris Sawyer nevét - remélhetőleg - nem kell bemutatni, nevéhez a stratégia, management, és építkezős játékok fejlesztése kapcsolódik. Az eredeti verzió címe Transport Tycoon volt, majd azt követte egy feljavított Deluxe változat is. A mai napig jelennek meg független, főleg windows-ra szánt adaptációk is. A játék címe magyarul így hangzana: Közlekedés Mágnás.

Transport Tycoon Deluxe Teljes Letöltés Magyar

Transport Tycoon Deluxe Teljes Letöltés Magyar

Egy másik TTD honosítás, amelynek nagy előnye a másikkal szemben, hogy a készítőjének sikerült feloldania a kötött karakterszámot.Melyik kisgyerek nem szeretett régen vonatosdit, autósat, vagy pilótásat játszni? Bizony ezért lett népszerű már annak idején is a Transport Tycoon. Azóta megélt már igen sok patchet, lett belőle Deluxe Edition, portolták windows-ra, és ki tudja hány kiegészítő készült hozzá házi bekrekben. Kijelethetjük, hogy mai napig a Tycoon játékkategória egyik legismertebb játéka. Egy kis csapat nagy munkába kezdett, hogy újabb rendszereken, nagyobb élvezettel lehessen játszani ezt a remek játékot. A project neve Open Transport Tycoon Deluxe. Fejlesztői között magyarok is megtalálhatóak, így gondolom mondanom sem kell, hogy a játék tud magyarul is. Magyar szövegek, magyar városnevek, magyar pénznem. Igazán élvezetes dolog tud lenni például Tihany és Homokkürtvár között vonatozni. A játék jelenleg fejlesztési stádiumban van, ami annyit tesz, hogy játszható ugyan, de szüksége van az eredeti Transpost Tycoon Deluxe grafikai állományaira. Ily módon felfogható egy fajta kiegészítőnek is. A program támogat szinte minden grafikai felbontást, így a kor követelményeinek is megfelel, és igen sok élvezetes aprósággal bővíti a játékot...

TTD Patch Leírás

TTD Patch Leírás

TTDPatch leírás A TTDPatch egy nagyon hasznos program, amit Joseph Drexler készített. Kiküszöbölhető vele a TTD néhány hibája, és kényelmesebbé válik a játékmenet. Van viszont egy probléma vele: a leírása angol nyelvű, így sokan nem tudják, hogyan kell helyesen használni. A leírás magyar fordítása remélem sokaknak segíteni fog ebben. És hogy ne kelljen távolról letölteni, letöltheted innen magát a TTDPatchet is. A program eredeti honlapja a www.ttdpatch.net címen található, onnan mindig letöltheted a legfrisseb változatot, akkor is, ha én késve frissítenék. (A régebbi, .com végződésű cím megszűnt, ott már csak reklámokat találsz...) Magának a TTDPatchnek a kimenete Müller György jóvoltából magyar nyelvű, ha az operációs rendszer erre a nyelvre van beállítva. Ha ez nincs így, a leírásban akkor is megtalálhatod, hogyan lehet átállítani magyar nyelvre. A programnak két változata van, az egyik a TTD DOS-os, a másik a Windowsos változatához készült.

Tuti menü