Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tycoon-hírek képes leírás - Tycoon játékok.tlap.hu
részletek »

Tycoon-hírek - Tycoon játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Tycoon-hírek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Airlines Tycoon - hírek

Airlines Tycoon - hírek

Az Airline Tycoon - ahogy a nevéből már egész biztosan kitaláltátok - egy olyan játék, amiben saját repteret kell vezetnünk. A Kalypso Media úgy döntött, hogy talán lehet kereslet egy Gold Edition változatra.

Battlefield 4 - Teaseren a Battlelog 2.0

Battlefield 4 - Teaseren a Battlelog 2.0

A DICE marketinggépezete nem áll le: most egy teaser kép formájában csodálhatjuk meg a jelentős ráncfelvarráson átesett Battlelog 2.0-t, azaz a Battlefield 4 közösségi rendszerét. A svéd fejlesztők jelentősen átalakítják a Battlefield közösségi rendszerét, így sokkal felhasználóbarátabb szolgáltatásnak örülhetünk. A Battlelog hivatalos Twitter-csatornájára már felkerült az első teaser kép az új verzióról

Coffee Tycoon - hírek

Coffee Tycoon - hírek

Freejazzes szaxofontémákba belefeledkezve nézni, hogy a new yorki kávézónk ablakán hogy csöpög az eső, végigfuttatni a pillantásainkat a törzsvendégeken és azon gondolkodni, hogy miért van hatvan kávézónk a városban. Főleg, ha csak a szimpla kávé, koffeinmentes kávé, jegeskávé és az espresso van az itallapunkon és 36 dollár bevételünk van az előző napról.

Hard Truck Tycoon hírek

Hard Truck Tycoon hírek

A Buka Entertainment és a G5 Software bejelentette legújabb játékát a Hard Truck Tycoont. Egy szállítási céget építhetünk fel a hatvanas évek Amerikájában, terjeszkedhetünk és fejleszthetjük fel. Sokféle fejlesztési lehetőség lesz, harmincféle teherautó közül választhatunk majd, mind igai amerikai márka. A történelmi tények mellett véletlenszerű események is befolyásolják majd a játékmenetet, így újrajátszva nem ugyanazt a játékot kapjuk majd. Embereinket is mi fogadhatjuk majd fel a jelentkezők közül, képességeik befolyásolják majd a termelékenységet is. Akár online is játszhatjuk majd mások ellen, így igazán izgalmas lehet, ki a jobb üzletember.

Hospital Tycoon - hírek

Hospital Tycoon - hírek

Rég nem jelentkeztem magyarítással ezért a mai nap elkezdtem a program magyarítását,remélem minél elöbb be tudom fejezni. És bízom benne,hogy lesztek egypáran akiket érdekelni fog. Írd meg a véleményedet az oldalon.

Monopoly Tycoon hírek

Monopoly Tycoon hírek

A Monopoly rajongók világszerte úgy gondolják, hogy a macska bábu tökéletes figurája lesz a klasszikus játéknak. A vasalót kipenderítik, miután a rajongók nem mentették meg az eredeti bábut. A Monopoly rajongók macskát is akarnak játékosnak.

Roller Coaster Tycoon - hírek

Roller Coaster Tycoon - hírek

Nagyon úgy tűnik, hogy az Atari a rajongók kívánságainak figyelembevételével már javában dolgozik a vidámparkos tycoon-játéka új részén. Hivatalos megerősítés még nincs, de a hivatalos oldal fórumán a fejlesztők már tavaly augusztusban több utalást tettek a Roller Coaster Tycoon 4-re.

Sumo Wrestling Tyconn - hírek

Sumo Wrestling Tyconn - hírek

Edzd és készítsd fel a szumó bajnokot majd nevezd be a legrangosabb bajnokságokra. Küzd fel a versenyződet a ranglétra legmagasabb fokára. Naponta kell megküzdened és edzened a bajnokodat. Legyél te a legjobb!

Zombie Tycoon - hírek

Zombie Tycoon - hírek

Egy új, felülnézetes akciójáték érkezik hamarosan Vita-ra és PS3-ra: a Zombie Tycoon 2: Brainhov's Revenge ugyanis egy Cross Buy-jal és Cross Play-jel megfejelt zombis játék lesz, masszív single és multiplayer móddal (a Vita-sok a PS3-asok ellen is játszhatnak). Ár egyelőre nem ismert, megjelenés május elsején. Folytatásban képek és egy trailer!

Tuti menü