Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zoo tycoon képes leírás - Tycoon játékok.tlap.hu
részletek »

Zoo tycoon - Tycoon játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tycoon.tlap.hu » Zoo tycoon
Keresés
Találatok száma - 9 db
Cool Simon

Cool Simon

Friss hírek a Tycoon Zoo-val kapcsoaltban, megtalálhatod a legújabb kiegészítőket, játékinfokat, a tesztelők véleményét, valamint beszélgethetsz más játékosokkal is. Letöltheted a legújabb verziókat.

DS-en is bemutatkozik a Zoo Tycoon 2.

DS-en is bemutatkozik a Zoo Tycoon 2.

A DS-es Zoo Tycoon 2 elődeihez képest jóval fejlettebb és összetettebb lesz, a lényeg azonban az elődökhöz híven a régi marad: hozd létre álmaid állatkertjét, miközben a világ minden tájáról állatokat gyűjtesz bele. Az új Zookeeper módban lehetőséget kapunk 3D-ben körbejárni a parkunkat, továbbá lesz egy ún. Zoo Designer Mode és egy Zoo Director Mode is, melyekről nem árultak el részleteket egyelőre a készítők.

Game Over Online Magazine

Game Over Online Magazine

Az oldalon új információkat találsz a Zoo tycoon-nal kapcsolatban, a tesztelők és fejlesztők, valamint a játékosok írják le véleményüket és ötleteiket a programmal kapcsolatban. Olvashatsz a jövőbeni tervekről a grafikai kivitelezésekről is.

Ingyenes Zoo tycoon 2 kiegészítés

Ingyenes Zoo tycoon 2 kiegészítés

Ritka dolog manapság, hogy egy játékhoz ingyenes kiegészítő jelenjen meg, pedig a Zoo Tycoon 2 esetében most ez történt. Kedvenc állatkertünket számos új kiegészítővel gazdagíthatjuk, pl. szobrokkal, szökőkutakkal, trambulinnal. A kiegészítő csomag a játék menüjéből a Letöltések menüpont alatt érhető el, így természetesen internet kapcsolat mindenképpen kell hozzá.

Kétmillión túl

Kétmillión túl

A Blue Fang Games csapat által fejlesztett, és a Microsoft által kiadott Zoo Tycoon stratégiai játék eladott példányai az Egyesült Államokban túllépték 2 milliós darabszámot. A PC-s programban egy állatkert mindennapi dolgait kell menedzselnünk. A Zoo Tycoon három éve jelent meg, azonban ennek ellenére még ma is töretlen az érdeklődés iránta. A Microsoft idén februárban jelentette be a játék második részének fejlesztését.

Zoo tycoon 2. PC

Zoo tycoon 2. PC

A Tycoon játékok dzsungelében Tarzanként van jelen a Zoo Tycoon, mely játékmentével és ötletes animációval méltán kiérdemelte posztját. A 2. részben mind a 30 állat (és persze lakhelyük is) teljes 3D-ben pompázik. Az egyik legfőbb újítás a Zoo Guest játékmód, amiben látogatóként körbejárhatjuk a saját magunk által épített állatkertet. Ezen az oldalon megvásárolhatod a játékot!

Zoo tycoon 2: Afrikai kaland

Zoo tycoon 2: Afrikai kaland

A Blue Fang Games és a Microsoft ma jelentette be a már március elején leleplezett új Zoo Tycoon 2 kiegészítést, az African Adventure-t. A Zoo Tycoon 2: African Adventure idén májusban jelenik meg, lesz benne 20 új afrikai állatka, például zsiráf, elefánt és szurikáta. A játékból ma 8 új kép érkezett, melyet galériánkban máris megleshettek!

Zoo tycoon sikerek

Zoo tycoon sikerek

A Microsoft bejelentette, hogy Zoo Tycoon című stratégiai játékuk már több mint egymillió példányban kelt el tavaly október óta. A játékban egy állatkertet kell menedzselnünk, állatokkal betelepíteneünk, a ketrecek berendezését kialakítani, és természetesen a látogatókat ellátásáról gondoskodni. Első kiegészítője, a májusban megjelent Dinosaur Digs dinoszauruszok, a most megjelent Marine Mania pedig tengeri állatvilág kialakítását is lehetővé teszik. A több mint 20 új faj és látványosság, mint például a tengeralatti alagút beépítése mellett arról is gondoskodnunk kell, hogy a látogatóinkat ne egyék meg az új jövevények.

Zoo tycoon wizard

Zoo tycoon wizard

Egy oldal ahol a segítségeddel egy zoo tycoon varázslót fognak készíteni. Írd meg hogyan mutatnád be az oldalt és miként mutatnád be a használatát. Az egészről egy video fog elkészülni amit a you tube-ra töltenek majd fel.

Tuti menü